MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

Dečiji karneval u Paraćinu u subotu!!!

  • Izvor: Turistička organizacija Paraćina

Paraćin-Pozivamo Vas da u subotu 21. septembra 2019. godine učestvujete na Dečijem karnevalu u Paraćinu u organizaciji Turističke ogranizacije opštine Paraćin.

Skup dečijih grupa je u ulici Kralja Petra I, od 12.00 časova, dok će karnevalska povorka krenuti gradom odmah po formiranju karnevalske kolone.

Turistička organizacija Paraćina i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija i ove godine nastavljaju sasradnju u organizaciji Dečijeg karnevala kao deo proslave Dana opštine Paraćin sa željom da se najmlađi, ne samo iz Paraćina, već i celog regiona uključe u proslavu.

Karnevalu će prisustvovati tridesetak dečijih grupa tj. oko šest stotina dece predškolskog i školskog uzrasta iz vrtića, osnovnih škola, škola plesa i škola sporta, koje će se predstaviti kraćim scenskim nastupom i prodefilovati karnevalskom maršutom. Nakon defilea i predstavljanja karnevalskih grupa predviđena je predstava za decu Balkanske pozorišne trupe ARA.

Tema karnevala je slobodna, mališane će zabavljati klovnovi i animatori, a za decu učesnike su predviđeni prigodni pokloni organizatora i sponzora

PRETHODNE VESTI