MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

U okviru Programa otklanjanja posledica poplava 2016. godine, završeno klizište na lokalnom putu Tabanović – Donja Toplica !!!

  • Autor, foto : Ljubica Sokić
Broj pregleda: 283

MIONICA – Zahvaljujući sredstvima koje je obezbedila Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima u okviru Programa otklanjanja posledica poplava 2016. godine, završeno je klizište na lokalnom putu Tabanović – Donja Toplica.

Vrednost izvršenih radova na klizištu u selu Tabnović je oko 20 miliona dinara. Predsednik opštine Mionica Boban Janković obišao je klizište nakon sanacije.

– Radovi su urađeni kvalitetno, i očekujem da će meštani sela Tabanović i svi ovi koji koriste ovaj putni pravac biti zadovoljni, imajući u vidu da je sada normalizovan saobraćaj na ovoj deonici – rekao je Janković.

Janković je dodao da je u toku sanacija još jednog klizišta u selu Komanice koje je zahvatilo delove opštinskog puta u dužini od 85 metara i preti da ugrozi jedan stambeni objekat.

Radovi na sanaciji klizišta u Tabanoviću koje je zahvatalo površinu od 20 ari počeli su u avgustu 2018. godine, i završeni su u roku. Radovi su podrazumevali bušenje i betoniranje šipova, izgradnju temeljnih greda i betonskih potpornih zidova, kao i formiranje saobraćajnice, za čiju realizaciju su bile zadužene firme „Bauvesen“ d.o.o iz Lazarevca i „Kompresor ing“ d.o.o iz Valjeva.

PRETHODNE VESTI

MOJITO BEND – BLEDA SENKA>>klik na PLAY