Warning: Declaration of ElementorExtras\Modules\Gallery\Widgets\Gallery::add_lightbox_data_to_image_link($link_html) should be compatible with Elementor\Widget_Base::add_lightbox_data_to_image_link($link_html, $id) in /home/mediaps/public_html/wp-content/plugins/elementor-extras/modules/gallery/widgets/gallery.php on line 858
Novosadjanin S. M. ostavio dvogodišnju ćerku, zaključanu u parkiranom automobilu da bi gledao utakmicu u kladionici !!!
MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

Novosadjanin S. M. ostavio dvogodišnju ćerku, zaključanu u parkiranom automobilu da bi gledao utakmicu u kladionici !!!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su S. M. (1975) iz Vranja, sa boravištem u Novom Sadu, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica.

Policija, u saradnji sa građanima, pronašla je, sinoć, oko 22 sata, njegovu dvogodišnju ćerku, zaključanu u parkiranom automobilu.

Sumnja se da je dete provelo u kolima gotovo tri sata, dok je S. M. gledao utakmicu u kladionici, na drugom kraju ulice.

U saradnji sa Centrom za socijalni rad, devojčica je, vraćena majci, a S. M, za kojim je, inače, bila raspisana sudska poternica, zadržan je do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Takođe, u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja u porodici, policija je osumnjičenom izrekla obe hitne mere, privremeno udaljenje iz stana i zabranu kontaktiranja i prilaženja detetu.

SPONZOR TEKSTA

PRETHODNE VESTI

ODMAH NA YOUTUBE-„PILE MOJE“Goran Mladenović>> KLIK>OVDE