MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

OSLOBODI ME-nova pesma REPLAY BEND-a !!!

  • Autor: Saša Prokić

Gde god da nastupaju širom Srbije ,oni prave odličnu atmosferu i to rade najbolje. Zato su odlučli da svoje fanove obradjuju novom pesmom OSLOBODI ME..

Foto: facebook Pedja stojkovic-VIDEO BY-UŽIVOteka 

Naime, Pedja, Joca, Milena, Nikola, rešili su da posle predhodnog singla IZ INATA, koji je na nastupima kako svojim tako i njihovih kolega muzičara naišao na dobru slušanost, urade novu pesmu.

Nema sumnje da će nova pesma OSLOBODI ME biti njihv novi pečat na našoj muzičkoj sceni.

Što se tiče nove pesme, pored vokala kakve ima REPLAY BEND i muzičkog maga kakav je Joca Savić, koji je mnogima na našoj estradnoj sceni uradio muziku,  možemo samo očekivati da će OSLOBODI ME biti novi hit.

Posle niza covera koje su maestralno izveli Pedja i Milena, kao i covera sa Milošem Radovanovićem, inaće velikim prijateljem ovog benda, koji je prešao cifru od million pregleda na youtube, očekujemo da će novi singl biti u tom maniru jer od REPLAY BEND-a samo se to i može očekivati..

Do premijernog pojavljivanja pesme na njihovom youtube kanalu ostavljamo vam da uživate u predhodnom singlu IZ INATA i nekoliko covera, a vi sami procenite kako to radi REPLAY BEND.

I kao što smo na početku rekli USKORO, USKORO, USKORO  na YT kanalu REPLAY BEND-a premijerno ćete moći da čujete pesmu OSLOBODI ME,.

Vi, pratite naš portal  MEDIA PS mi ćemo vas prvi obavestiti kada je premijera singla, ali verujete nam USKORO!!!

OSTALE VESTI

SLADJA ALLEGRO –  NE DAM TE