Zima „donosi“ talentovane, misleće ljude, koji se ne štede kada žele nešto da postignu!!!

 

Zima „donosi“ talentovane, misleće ljude, koji se ne štede kada žele nešto da postignu!!!

  • Izvor:novosti.rs

14/12/2017

Kakav ćemo karakter ličnosti i sudbinu imati, ne zavisi samo od datuma i meseca rođenja, već i od godišnjeg doba. Postoje brojni primeri obrazovanih, pametnih, umnih ljudi, koji u životu ne uspevaju da dosegnu očekivane visine iako imaju sve preduslove za to.

style=“text-align: left;“>Životni put svake osobe je trasiran i godišnjim dobom u kome su došli na svet, tvrde stručnjaci koji se bave ovom oblašću.

              Šta je karakteristično za ljude rođene u zimu?

Zima „donosi“ talentovane, misleće ljude, koji su istovremeno tvrdoglavi, ponosni, ali i protivurečni. Kažu da ih je teško zbuniti i da se ne štede kada žele nešto da postignu. Postaju dobri rukovodioci, a često se potvrđuju i u egzaktnim naukama. Rade na mestima gde je potrebna snaga volje, izdržljivost i istrajnost.

                 Kakav im je privatni život?

Za razliku od javnog, u ličnom životu se susreću sa priličnim poteškoćama. Nije im lako da žive u porodici jer su zapovednički nastrojeni pa se svađaju zbog najmanje sitnice. Muškarci su tvrdog karaktera i ne vole da se potčinjavaju. Nepredvidljivi su u postupcima, a ponekad su agresivni zbog čega i sami mogu da nastradaju. Kada popiju vole da se svađaju. S druge strane, kod žena se ispoljava kompleksan karakter u kome su prisutni i muška priroda i hrabrost.

NAJNOVIJE VESTI

[crellyslider alias=“bannerfront300x600″]

ZANIMLJIVOSTI