Rukometaš Igor Radojević spasio dete iz ledene reke!!!

 

  • Izvor: novosti.rs

14/12/2017

ANDRIJEVČANIN Igor Radojević (28), reprezentativac Crne Gore u rukometu, preko noći je postao heroj Mađarske.

adić koji je ponikao u rukometnom klubu Komovi u rodnoj Andrijevici, a najveće uspehe postigao sa šampionskom ekipom Berana, da bi karijeru nastavio u Izraelu, a potom u Mađarskoj gde brani boje prvoligaša Egera, spasao je dečaka iz reke u koju je upao na zaprepašćenje svoga oca.

Igor se vraćao sa večernjeg treninga i ugledao čoveka koji je sa detetom hranio patke. Odjednom, dete se strmoglavilo u vodu. Igor, koji je poznat u rukometnim krugovima kao veliki borac, nije oklevao. Skočio je u ledenu vodu i posle ne baš kratke borbe uspeo da izvuče dečaka na obalu, gde je nastavljena borba za njegov život, jer je bio u nesvesti.

Okupili su se građani, a uskoro je stigla i lekarska ekipa koja je uspešno obavila reanimaciju deteta.

– Nismo želeli da se o svemu govori, jer Igor ne želi publicitet. On je samo uradio ono što je svačija obaveza. Kako nam je kazao, opet bi isto uradio ako bi se našao u sličnoj situaciji – priča Igorov otac Boro, vozač u Službi hitne pomoći Andrijevice.

VELIKA ZAHVALNOST

Priča o hrabrom Igoru puni stupce mađarske štampe, a uprkos njegovoj želji da se o tome ne piše, postavljena je i na zvaničnom portalu rukometnog kluba Eger. Gradonačelnica ovog mesta primila je crnogorskog reprezentativca i u znak zahvalnosti uručila mu skromni poklon.

NAJNOVIJE VESTI

[crellyslider alias=“bannerfront300x600″]

SPORT