VAŽNO OBAVEŠTENJE za RODITELJE I UČENIKE OSNOVNIH ŠKOLA O NASTAVI NA DALJINU !!!

  • Autor: MEDIA PS

14/03/2020

Poštovani učenici i roditelji, na osnovu uputstava Ministarstva prosvete, nauke i tehnolškog razvoja, obaveštavamo vas o ostvarivanju obrazovno-vaspitnog rada učenja na daljinu za učenike osnovnih škola.

Obrazovni sadržaji za učenje na daljinu za očenike osnovne škole emitovaće se na kanalu RTS Kanal 3 od utorka, 17.3.2020, od 8 časova, 6 dana u nedelji. Raspored po razredima biće dostupan dan pre emitovanja na sajtu www.rasporednastave.gov.rs, a biće istaknut tamo gde vam objave u školi.

KLIK NA SLIKU


prvi 1
drugi 2)
treci 3)
cetvrti 4)
peti 5
sesti 6
sedmi 7)
osmi8

KLIK NA SLIKU

Za učenike od 1. do 7. razreda emitovaće se po 2 časa dnevno, a za učenike 8. razreda po 3 časa dnevno, obavezno prva dva srpski jezik i matematika, a treći čas jedan od predmeta koji se polažu na završnom ispitu.
Emitovani časovi biće dostupni na platformi RTS PLANETA https://rtsplaneta.rs i operateri neće naplaćivati protok podataka za emitovane sadržaje.
Posle odgledanih sadržaja predmetni nastavnici biće na raspolaganju učenicima i roditeljima u vezi sa objašnjenjima gradiva i sa dodatnim uputstvima.
Hvala na razumevanju i saradnji. Sva potrebna uputstva od strane Ministarstva biće prosleđena učenicima i roditeljima.

DRUŠTVO SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA ČAČAK VESTI GRADA ĆUPRIJA VESTI GRADA DESPOTOVAC VESTI GRADA JAGODINA VESTI GRADA NOVI SAD VESTI GRADA PARAĆIN VESTI GRADA SVILAJNAC VESTI GRADA TOPOLA