USPELI SMO, GAVRILOVA POBEDA je sada veoma blizu- Gavrilo otputovao u Madjarsku !!!

  • Autor: MEDIA PS

21/05/2021

Kako je na zvaničnoj facebook stranici ZA GAVRILOVU POBEDU pre par sati objavljeno, Gavrilo i njegova porodica večeras putuju za Madjarsku, gde će naš mali junak, koji nas je sve ujedinio, krenuti u lečenje genskom terapijom Zolgensmu.


Foto: facebook ZA GAVRILOVU POBEDU

Mali borac svojim prelepim osmehom osvojio je srca ne samo nas u Srbiji, već celog regiona, a možemo slobodno reći, i šire.

Podršku su pružili svi, televizije, portali, svi mediji, mnoge javne ličnosti, kao i osobe koje su prošle ono što prolaze Gavrilo i njegovi roditelji.

PRETHODNI TEKSTOVI

ŽIVIM ZA DAN KADA ĆE MOJ GAVRILO REĆI “MAMA” !!!

ŽIVOT MALOG GAVRILA DJURDJEVIĆA NE MOŽE VIŠE DA ČEKA-MORAMO DA BUDEMO BRŽI OD VREMENA !!!

NEMA PREDAJE, još samo malo do Gavrilove pobede-I Teodora i Mila uz Gavrila !!!

Ali sve se isplatilo, prikupljeno je dovoljno novca da od 25. maja krene sa terapijom sa najskupljim lekom na svetu, Zolgensmu.


Prenosimo vam u celosti tekst koji se nalazi na facebook stranici ZA GAVRILOVU POBEDU :

“Dragi naši saborci,

bruji ne samo Srbija, bruji od Gibraltara do Moskve – USPELI SMO. Porodica večeras kreće za Mađarsku, a mi ćemo da slavimo . Hvala svima, svima VAMA, za bazare, licitacije, kutije, uplate, poruke, neizmernu podršku tokom ovog teškog perioda. Hvala VAM od srca, dragi naši ljudi. Uneli ste nam sreću i nadu da može biti bolje i da sa ovim prvim korakom, nastavimo dalje i borimo se za Gavrila. 

Skupili smo dovoljno da pokrijemo gensku terapiju Zolgensmu, analize pre i posle primanja Zolgensme, i doziranje steroidima, odnosno 2.132.000 €. Na samom kraju, uključila se država. Ostatak novca od 370.000 €, snosiće Ministarstvo zdravlja, koje će uplaćivati novac preko predračuna. Ovo je usmeno obećanje dato porodici, sa kojim se ova akcija završava. Mi u Mađarskoj otvaramo novo poglavlje, a vi pratite kako napredujemo. Još jednom neizmerno HVALA i puno ljubavi od nas za VAS

Ps. Apelovali bi na državu da razmisli o dovođenju genske terapije Zolgensma u Srbiju. Mi smatramo da imamo dovoljno dobre i stručne lekare i medicinsko osoblje, odnosno da ne mora da se putuje u inostranstvo na doziranje.”

 

GAVRILOV odlazak u Madjarsku na terapiju lekom Zolgensmu je pobeda svih, i Teodore, i Mile, kao i svih drugih koji su sve ovo prošli, i svih medija, svih onih koji su na bilo koji način učestvovali u akciji da se što pre dodje do cilja od 2, 5 miliona evra.

Cilj je dostignut- IDEMO, GAVRILO, DO KRAJNE POBEDE, a tvoj čarobni osmeh vredi mnogo više od pomenute cifre!

DRUŠTVO