ŽIVIM ZA DAN KADA ĆE MOJ GAVRILO REĆI “MAMA” !!!

11/05/2021

Svakodnevno vidimo na raznim portalima ili gledamo na televizijama apel za pomoć malom Gavrilu Đurđeviću koji se bori saopakom bolešću – spinalnom mišićnom atrofijom tip 1.. 


to: odobrenje od Nene

Ali i posle nekoliko meseci novac nije sakupljen, jeste sakupljeno malo više od polovine, ali to je i dalje nedovoljno da mali Gavrilo najzad ode na lečenje. I ranije se se humanim akcijama skupljao novac, i sada svakodnevno vidimo po neki novi apel da se skupi novac za neko dete, ili odraslu osobu..

I svi smo svesni da je korona virus kod nas, kao i u svetu, sve poremetio, ali nikada se ovoliko dugo nije  sakupljao novac za jedan mali život.

Desila se i ta utakmica kada je kapitenska traka Ronalda otišla na licitaciju i pokrenula lavinu da se donira  novac za malog Gavrila, a sada i dva najveća svetska aktera fudbala žele da pomognu Gavrilu.

Njihovi dresovi sa autogramom i njihov apel na matičnom jeziku ponovo nas je ujedinio da ovaj život ima perspektivu.

Ali, kada mogu da pomognu Ronaldo i Mesi,  jer će prodajom njihovih dresova značajna suma novca biti uplaćena za pomoć malom Gavrilu, onda bi to trebalo da i nas pokrene da za kratko vreme prikupimo taj preostali novac i da on bude na računu i da roditeljima malog Gavrila vratimo veru i nadu.

Do sada je, kako nam je Nena rekla, na računu nešto malo više od 1,6 miliona evra, i da je neophodno još oko 900 000 eura.

SVAKO OD NAS DNEVNO POTROŠI NOVAC U VREDNOSTI JEDNE ILI VIŠE PORUKA – KAFA, CIGARE, JEDNO PIĆE U KAFIČU, KLADIONICA, SMS ZA RIJALITI I DRUGO…

Hajde samo jedan dan da odvojimo i uplatimo bar jedan SMS za malog Gavrila, a biće dovoljno da od radno sposobnih  gradjana samo trećina uplati MAKAR JEDAN SMS, a to je nešto malo više od 500 000 osoba, i  Gavrilo će moći da ide na lečenje..


Apelujemo na sve ako nisu u mogućnosti da doniraju bar jednu poruku, da zaprate facebook stranicu ZA GAVRILOVU POBEDU (klik OVDE) podele na svojim društvenim mrežama, jer će sigurno neko od vaših prijatelja biti zahvalan i uplatiće BAR JEDAN SMS ZA GAVRILA.

Svako ko bude zapratio ovu stranicu, videće video gde Gavrilova mama Nena radi vežbe sa njim. 

Nena je napisala status od kog će vam sigurno poći suze na oči, jer svako od nas je roditelj, deda, baka, stric, ujak, tetka.

Ovo je post na facebooku u instagramu koji je Nena objavila:

“Živim za dan kada će izgovoriti onu najdivniju reč, „mama“. Želela bih da znam kako se osećaš, želela bih da makar rečima podeliš sa mnom sve ono kroz šta zapravo prolaziš, a da toga nismo ni svesni. Molimo se i čekamo dan kada će sve ovo proći, kada ćeš biti već veliki dečak”.

View this post on Instagram

A post shared by Za Gavrilovu pobedu (@zagavrilovupobedu)

Sigurni smo da će ove Nenine reči pokrenuti emociju u vama i da ćete izdvojiti baš sada i  baš danas  malo vremena da pošaljete jedan SMS za malog Gavrila.

Sve podatke o načinu uplate imate na posteru  ispod.(klik na poster)


Foto:BUDI HUMAN

POKAŽIMO HUMANOST DA JEDAN SMS NE KOŠTA MNOGO, A GAVRILU ZNAČI ŽIVOT…

DRUŠTVO