ŠEŠELJ smatra da nikada ništa neće biti od ulaska Srbije u EU!!!

 

  • Izvor: novosti.rs

08/12/2017

Najnoviji potezi hrvatskih vlasti trebalo bi da navedu predsednika Republike i Vladu Srbije da shvate da nikada ništa neće biti od ulaska Srbije u EU, uveren je lider SRS Vojislav Šešelj.

rvatska preti Srbiji zahtevom za plaćanje ratne odštete od 40 milijardi evra. Videli ste kako sam privatno reagovao, a zvanično u ime SRS upozoravam vlast Srbije da se oni sa tim ne šale i da će oni do zadnjeg minuta insistirati na tome“, rekao je Šešelj novinarima u parlamentu.

On je rekao da se bivši predsednik Srbije Boris Tadić kada je Hrvatska ulazila u EU „ulizivao“ i da je tada rekao da nema nerešenih problema, umesto da, kaže Šešelj, podseti na ogroman broj konfiskovanih srpskih stanova u Hrvatskoj, na granicu, srpsku imovinu…

„Sve je to Boris Tadić tada prećutao, a sve je to trebalo reći i to bi ih malo ‘ukočilo’, pa bi se možda tada i pronašlo neko rešenje“, kazao je Šešelj.

On smatra da je apsolutno nemoguće uspostaviti prijateljstvo između Srbije i Hrvatske, kao i da „treba svima da bude jasno da nema ništa od EU“.

NAJNOVIJE VESTI

[crellyslider alias=“bannerfront300x600″]

DRUŠTVO