PALMA:Studensti su uvek u pravu, ali ovog puta nisu

  • Izvor: F-D.Marković

20/09/2019

„Zahtevi grupe studenata u Rektoratu u Beogradu nisu studentski zahtevi. Moja deviza je „Mladi su zakon i studenti su uvek u pravu“, ali ovoga puta nisu. Ovoga puta su istaknuti politički, a ne studentski zahtevi.

Foto: facebook – Dragan Markovic

Vi studenti dragi i budućnost Srbije, vi treba da kažete „kako da se zaustavi odlazak mladih u inostranstvo, da se omogući više puta izlazak na pojedine ispite, da se smanji školarina“ i da to budu vaši zahtevi. Zna se kako se biraju ministri – u parlamentu. Izađe se na izbore, glasa se za poslanike i u parlamentu se većinom glasova izaberu ministri. Ako nekome ne odgovaraju pojedini ministri, evo sada prilike, biće redovni izbori naredne godine, izađete na izbore i glasate“, poručio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma gostujući na TV Pink.

TAKOZVANO NEZAVISNO KOSOVO JE IZGUBILO VEĆINU U MEĐUNARODNIM ORGANIZACIJAMA

„Kosovski Albanci neće da predaju zahtev za članstvo u INTREPOL – u za ovogodišnju Skupštinu INTERPOL –a u Čileu, ne zato što ne žele, već znaju da će da izgube na glasanju, jer više nemaju većinu. Nekada su oni i države koje im pomažu kršili međunarodno pravo, jer su donosili odluke većinom glasova, a ne po međunarodnom pravu, što danas više ne mogu“, izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma gostujući na TV Pink. „Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić borave u SAD gde će zajedno raditi i boriti se za Srbiju i ja očekujem po njihovom povratku iz Njujorka da će biti još zemalja koje će povući priznanje jednostrano proglašenog takozvanog nezavisnog Kosova“, kaže Marković.“Mi znamo da Nemačka, Francuska, Velika Britanja neće promeniti svoj stav kada je u pitanju Kosovo i Metohija zato što su oni bili uz SAD glavni organizatori bombardovanja Srbije 1999. godine i oni žele da NATO agresiju opravdaju preko statusa takozvanog nezavisnog Kosova“, rekao je Marković gostujući na TV Pink.


ALBANCI LOBIRAJU NEKE SRBE DA GLASAJU ZA SRBE POSLUŠNIKE HARADINAJA, TAČIJA I LjIMAJA

„Albanci lobiraju neke Srbe na Kosovu i Metohiji da na vanrednim parlamentarnim izborima 6. oktobra glasaju za neku navodno „srpsku“ listu pod nazivom „Sloboda“. Tu listu vode poslušnici Ramuša Haradinaja, Hašima Tačija i Fatmira Ljimaja i oni će raditi za njih. Međutim Srbi na Kosovu i Metohiji znaju da je njihova baza Beograd, da bez Beograda ne mogu da žive, da ih Beograd nikada neće izdati, da Beograd finansira ne samo plate, već i infrastrukturu i sve ostalo. Pozivam sve Srbe na Kosovu i Metohiji da glasaju za Srpsku listu, jer time glasaju za Srbiju,a ne za albanske teroriste“, naglasio je Marković.

SVAKO IMA SVOG RONALDA I MESIJA, IMA I KOALICIJA SPS – JEDINSTVENA SRBIJA, A TO JE DAČIĆ

„Koalicija SPS – Jedinstvena Srbija će i na naredne izbore izaći u tom sastavu i naš program je poznat, a to je : socijalna pravda, brorba protiv bele kuge, pomoć poljoprivrednim proizvođačima, ulazak u Evropsku uniju, rešenje pitanja Kosova i Metohije, da se zaustavi odlazak mladih iz zemlje… Ja sam rekao da će kandidat koalicije SPS – Jedinstvena Srbija za premijera Srbije biti Ivica Dačić i od toga ne odustajem. Niko zbog toga ne može da se ljuti. To je kao jedan fudbalski klub. Najviše se očekuje od Ronalda i Mesija. Svako ima svog Ronalda i Mesija. U našem slučaju to je Dačić. Ja mislim da čak treba ponuditi i listu budućih ministara“. rekao je predsednik Jedinstvene Srbije gostujući na TV Pink.

DRUŠTVO VESTI GRADA JAGODINA