MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

Za polјoprivredne proizvođače sa teritorije opštine Ćuprija će u okviru Zimske škole biti održana predavanja !!!

  • Izvor: Opština Ćuprija

Ćuprija- Obaveštavamo polјoprivredne proizvođače sa teritorije opštine Ćuprija da će se u sredu 27.02.2019. godine u sali Fonda PIO, Trg slobode br.1, u Ćupriji, u organizaciji Polјoprivredne savetodavne i stručne službe iz Jagodine, uz podršku Opštine Ćuprija, održati Zimska škola, stoji na sajtu opštine Ćuprija.

Savetodavci i stručni saradnici Polјoprivredne savetodavne i stručne službe iz Jagodine će u u okviru Zimske škole održati niz predavanja iz različitih oblasti polјoprivrede, koja se odnose na uzgoj voćnih vrsta, pokretanje organske proizvodnje, IPARD program, PIS u ratarstvu i povrtarstvu, savremenu proizvodnju jagode na otvorenom polјu, jačanje konkurentnosti kroz podizanje standarda u primarnoj proizvodnji voća i povrća, primenu Pravilnika o malim količinama primarnih proizvoda, vinogradarski registar, a takođe će od eksternih predavača, biti predstavlјen i proizvodni program NS seme, ZP hibrida, Zorka eliksira, AS hibrida i Galenika fitofarmacije.

Svi zainteresovani polјoprivredni proizvođači sa teritorije opštine Ćuprija, mogu da dođu i uzmu učešće u radu Zimske škole.

     Zimska škola počinje 27. februara u 10:00 časova.

PRETHODNE VESTI

BALŠA VUJIČIĆ-MRVICA