MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

HRABROST I VEŠTINA-Srećko Krečar probao JET BLADE !!!

  • Autor: Saša Prokić

NIJE LAKO AL JE JAKO !!!  Svi koji poznaju Srećka Krečara a mnogo je takvih, znaju da pored pevanja voli da se oproba i u raznim vratolomijama..

Foto; Privatna arhiva-Srećko Krečar

Šta je JET BLADE- ukratko: jedan od vodenih sportova, sa  vodenim mlaznim pogonom koji vas podiže 30 stopa u vazduh, sve pomoću kontrolisanog pritiska vode.

A i kako je sam rekao : “Ovo sam morao da probam, vrhunska zabava. Svaki početak je težak, malo ćete mi se smejati ali sam na kraju uspeo.” 

Srećko je ovaj mini radni odmor proveo na jednom lepom mestu Aruba na Caribima gde je pevao na jednoj prelepoj svadbi sa svojim dragim kolegama Aleksandrom Mladenović I Adilom.

Naravno, svi mi koji koji poznajmo Srećka, znamo da je pun pozitivne  energije i avanturističkog duha, što ga čini omiljenim medju kolegama.  

Foto; Privatna arhiva-Srećko Krečar

Kada vidite šta je i kako uradio, bićete oduševljeni jer da bi se probao jet blade moraš biti hrabar, ali kako je Srećko dodao: 

„Svako ko misli da je ovo lako i jednostavno, neka i sam proba!!!“

I kako je dodao, on je avantirista i voli ovakve stvari tako da sledeći put na JET blade ide nivo više ili, kako on kaže, sledeći video će biti LEVEL PRO !!

OSTALE VESTI

MILAN PETKOVIĆ -„22“