Završena gasifikacija u osnovnoj školi “Karađorđe” u Topoli

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: MEDIA PS

Topola- Posle 6 meseci velikog truda, rada i zalaganja , opština Topola u saradnji sa rukovodstvom Osnovne Škole “ Karađorđe” u Topoli, uspela je da završi projekat gasifikacije u osnovnoj školi “Karađorđe”.

Foto: Facebook-V/Radojković

Uvidevši višedecenijski problem oko grejanja, opština Topola je pokrenula iznalaženje rešenja istog, i kao konačno rešenje, odlučila da gasifikuje osnovnu školu “Karađorđe”. Krenulo se u realizaciju ovog projekta i posle šest meseci u OŠ Karadjordje je završen projekat gasifikacije.

Iz budžeta opštine Topola celokupno je finansiran ovaj projekat a Ukupna vrednost je 11.200.000 dinara.

Predsednik opštine Topola Vladmir Radojković, izrazio je veliku zahvalnost svojim saradnicima, Mirku Radovanoviću i Boži Pavloviću, kao i direktoru osnovne škole “Karađorđe”, koji su u njegovu saradnji izneli kompletan teret realizacije ovog projekta.

Takodje, Radojkovic je izrazio i zahvalnosat za realizaciju ovog projekta i odeljenju za urbanizam opštine Topola na čelu sa Nemanjom Kostićem.

„Odgovorno tvrdim, kao predsednik opštine koja je bila nosilac projekta rekonstrukcije sale u srednjoj školi, da će ista biti puštena u rad za najkasnije dvadeset dana, kada će biti završeni radovi na rekonstrukciji elektromreže koji nisu bili predviđeni prvobitnim, već realizovanim projektom, i Nećemo stati na ovome. Intenzivno radimo na projektu gasifikacije srednje škole, kao i svih osnovnih škola na teritoriji naše opštine istakao je Radojković.
Ucenici osnovne škole “Karađorđe” sada će imati tople učionice i adekvatne uslove za školovanje.

Pored ove osnovne škole, opština Topola, je realizovala i projekte gasifikacije predškolske ustanove “Sofija Ristić” i doma zdravlja “Sveti Đorđe”.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA TOPOLA