U okviru takmičenja „Pažljivkova smotra“ u opštini Svilajnac učestvovali svi predškolci i učenici prvog i drugog razreda

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: O.S /MEDIA PS

Svilajnac- Svi predškolci i učenici prvog i drugog razreda osnovnih škola u opštini Svilajnac prošle nedelje učestvovali su u školskoj smotri u okviru takmičenja „Pažljivkova smotra“.

Foto : pazljivko.rs

Ovo takmičenje, koje već godinama organizuje Agencija za bezbednost saobraćaja u saradnji sa loklanim Savetima za bezbednost saobraćaja, ima za cilj da deca kroz igru i druženje lakše i brže usvoje nova znanja iz ove veoma značajna oblasti.

U ovom projektu učestvovao je 141 učenik prvog razreda, 140 učenika drugog razreda i 141 predškolac. Nakon utvrđivanja rezulatata formiraće se školske ekipe koje će učestvovati na sledećm nivou takmičenja.

Organizatori kažu da je unapređenje saobraćajnog vaspitanja, naročito najmlađih učesnika u saobraćaju, jedan od najvažnijih zadataka svakog Saveta za bezbednost saobraćaja, obzirom da su deca najranjivija grupa sa kojom treba predano raditi na edukaciji i upoznavanju sa saobraćajnim pravilima.

Više fotografija sa ove smotre pogledajte OVDE

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA SVILAJNAC