TOPOLA dobila prvoligaša u odbojci !!!

  • Autor: Dragoslav Spasić

25/04/2020

[views]
Topola- Zbog nemogućnosti da se nastavi prvenstvo u odbojci donešena je odluka Odbojkaškog Saveza Srbije koja je ,,zapalila“ Topolu.

Iz Superlige u Prvu ligu u sezoni 2020/2021. prelaze Spartak iz Subotice u konkurenciji odbojkašica i Jedinstvo iz Stare Pazove u konkurenciji odbojkaša, iz Prve u Prvu B ligu Dinamo iz Pančeva u konkurenciji odbojkašica i Mladenovac u konkurenciji odbojkaša, dok će u Prvu ligu iz Prve B lige Novi Sad i Sterija iz Beograda u konkurenciji odbojkašica i Dubočica iz Leskovca i Karađorđe iz Topole u konkurenciji odbojkaša.


Topolci su briljantnim igrama u dosadašnjem delu prvenstva, nošeni na krilima ,,voždova“, svojih vernih navijača, briljirali  i u Topoli nisu znali za poraz.  U renoviranoj sportskoj hali OŠ Karađorđe okupljalo se u proseku preko 400 gledalaca koji su svojim frenetičnim navijanjem nosili OK ,,Karađorđe“ ka prvoj ligi.

Moramo da pomenemo agilno rukovotstvo i stručni štab kluba koji su svojim znanjem i entuzijazmom motivisalo ekipu i doveli vrhunske igrače i internacionalce koji su svojim bravurama na mreži opravdali očekivanja .  Lokalna samouprava i sponzori su takođe kroz finansijsku podršku pomogli da se od naredne sezone u Topoli igra vrhunska odbojka.

SPORT VESTI GRADA TOPOLA