OD PONEDELjKA, 04. 05. NA CELOJ TERITORIJI JAGODINE ponovo radi gradski prevoz- besplatno za sve građane, uz poštovanje mera nadležnih !!!

  • Autor i foto: D.M.

25/04/2020

Jagodina- „Od ponedeljka, 4. maja, gradski prevoz na celoj teritoriji Jagodine, što podrazumeva 52 sela i grad, gradski prevoz će ponovo početi da radi, po voznom redu kao što je bio pre uvođenja vanrednog stanja.


to: D.M.

Gradski prevoz na teritoriji Jagodine funkcionisaće uz pridržavanje mera koje su određene instrukcijama Vlade Srbije“, izjavio je predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma.

„Takođe ono što je isto kao i pre uvođenja vanrednog stanja je besplatan prevoz na celoj teritoriji Jagodine, znači u svim selima, a ima ih 52 i u gradu. U Jagodini je 14 godina bio besplatan prevoz za đake, studente i penzionere, a od 20. januara 2019. godine je besplatan prevoz za sve građane i tako će biti i dalje“, rekao je Marković


Marković je takodje dodao da sa teritorije grada Jagodine trenutno je 37 osoba koje se leče od korona virusa i svi su sa lakšom kliničkom slikom. „Od početka pandemije, od 127 lica iz Jagodine, koliko ih je bilo pozitivno na virus korona, 86 je izlečeno“, kaže Marković.

VESTI GRADA JAGODINA