Uz Baltic protiv corone !!!

  • Autor: Saša Prokić

25/04/2020

Nije lako sada na muzičkoj sceni kada niko ne radi, ali muzičari ne gube nadu da će ovo sve oko korona virusa brzo proći i da će se svi vratiti nastupima.


U poslednje dve nedelje sve je više bendova i pevača koji svoje fanove obraduju nekim novim singlom ili coverom.
Tako je i niški Baltic bend snimio dva nova covera koji se nalaze na njihovom Instagram profilu, a ujedno, na taj način nagoveštavaju da su sada još jači i bolji.

dejan domicc222212.
dejan domicc121213 .

Radi se o pesmama koje su svojevremeno bile izuzetno slušane, ali, kako uvek izlaze nove pesme, Baltic bend se pobrinuo da pesme SOBA ZA PLAKANJE I TU SAM RUKU DA TI PRUŽIM ponovo približi slušaocima.

Džoni, vokal ovog benda, je, da bi sačuvao glas, ovaj sada prinudni odmor, iskoristio da sa porodicom provede u selu.  Kada prodje virus, i kada krenu sa nastupima, biće još bolji. 


View this post on Instagram

Davno zaboravljena pesma Ace Lukasa. Ovog puta odsvirana u nekom našem fazonu. Uživajte uz još jedan naš #quarantinecover . . . @aleksandar_vuksanovic_official @muzicari_u_karantinu_official @balkan__covers @balkancoverofficial @dobarglass @dobarglass @muzicari_srbija . . . . . . . #muzika #narodnamuzika #balkancoverss #dobarglas #muzicarisrbija #muzicarisrbije #balticband #acalukas #acalukasofficial #sobazaplakanje #muzikazadusu #muzicari #bendovi #karantincover #karantin #ostanikodkuće #niš #nis

A post shared by BALTIC BAND (@balticband) on

View this post on Instagram

Dragi naši❤️, nadamo se da se bliži kraj ovoj situaciji koja nas je sve zadesila… Mi biramo da iz toga izvučemo najbolje i u izolaciji radimo ono što najviše volimo!?????? Držite se još malo, budite zdravi i uživajte uz dobru muziku! ❤️ . . @anabekuta1 . . @edgestamenkovic @bisenija_bisa @milan_b.b @dachonny @stefandrummer.94 . . . @balkan__covers @balkancoverofficial @dobarglass @dobarglass @muzicari_srbija . . . . . . . . . #muzika #narodnamuzika #balkancoverss #dobarglas #muzicarisrbija #muzicarisrbije #balticband #anabekuta #tusamrukudatipruzim #muzikazadusu #muzicari #bendovi #karantincover #karantin #ostanikodkuće

A post shared by BALTIC BAND (@balticband) on

O gore pomenutim pesmama se može mnogo pisati, ali mi vam predlažemo da zapratite balticband  Instagram profil (klik OVDE) a odmah  čujete covere i prepustite se uživanju u istim, i na taj način vidite kako se Baltic band bori protiv corone.

ESTRADNI KUTAK