Odbojkaši iz Topole porazili Kostolac!!!

  • Izvor: opština Topola/ D.Spasić

05/02/2018

Topola-Odbojkaši “Karađorđa” iz Topole izborili su se u prvom delu prvenstva za nastup u tzv. Mini ligi, tako da su svoj prvi susret odigrali u Kostolcu protiv ekipe “Rudara”.

trong>Očekivanja u klubu podno Oplenca su opravdano bila optimistična. Po kvalitetu, radilo se uglavnom o ujednačenim ekipama. “Karađorđe” je u prelaznom roku pojačan sa tehničarem Uroševićem. Za ovaj deo prvenstva licenciran je i bloker Jovanović.

Sastavi ekipa su bili: Karadjordje- Urošević, Manojlović, Marković, Ilić, Jovanovic, Damnjanovic, Popovic, Nikolić, Nikolić n,Bakic, Vucković a klub Rudar u sastavu- Matković,  Živanović, Bakić, Kopun, Spasojević, Stojanović, Randjelović, Djurić, Govenić. 

Gledalaca je bilo oko 50, sudije iz Bograda su bili Radenović i Stevanović.

odb3
odb4
odb5
odb6
odb7

foto Radiša Manojlović

Inače, rezultat utakmice Rudar Kostolac -Karadjordje je bio 2:3 u korist Topolaca, a po setovima  25:22, 17:25, 25:23, 20:25, 11:15

Pored ove dve ekipe u Mini ligi će nastupati aranđelovačka “Šumadija” i tri ekipe iz Beograda: “Laki Star”, “Blok Aut” i “Crnjanski”. Ovih šest ekipa boriće se za prvu poziciju koja obezbeđuje učešće u kvalifikacijama za ulazak u I B ligu.

VESTI GRADA TOPOLA