FK „Stojnik“ iz Stojnika kod Mladenovca postiže sve bolje rezultate!!!

05/02/2018

FK „Stojnik“ iz istoimenog mesta u blizini Mladenovca godinu za godinom niže sve bolje i bolje rezultate.

style=“text-align: center;“>foto fk Stojnik FB

Prva pripremna utakmica ove godine odigrana je u Mladenovcu 28.01.2018. dodine. Utakmica je počela u 13h. Gostovali su na Dedinju i u gostima savladali domaćina sa 4:1. Celu utakmicu držali su pod kontrolom, igrala se tečna pas igra, od noge do noge.

Već prošlog vikenda, u  nedelju 04.02.2018. godine, odigrana je prijateljska utakmica u Raniloviću sa početkom u 14h. Rezultat utakmice Fk.Ranilovic-Fk.Stojnik je bio 1:1. Stojnićki Plavi Tigrovi su pokazali zube. Prvo Poluvreme odigrali su maestralno i poveli pogotkom, golom u 27. minutu, veznog igrača Igora Stevankovića Gileta. U drugom poluvremenu menjali su taktiku i probali igrački kadar a domaćini su izjednacili.  Kažu da su zadovoljni dobrim zalaganjem a i ígrom svakog pojedínca.

Pod budnim okom glavnog stratega trenera Saše Dodovskog pripremni deo utakmica ide kao po loju. „Veliku pažnju obraćamo, kako na konkurentske klubove, a pritom i vodimo računa o igračkom kadru koji svojom odličnom igrom daje sve bolje rezultate. Kostur tima je ostao, 9 dobrih novajlija je stíglo, igrači su spremni da prihvate svaki izazov i da sa svakim timom izadju na megdan. Sledeće nedelje gostujemo na Zvezdari, igramo protiv Fk „Mladi Proleter“ i tada očekujem da zasijamo u punom svetlu“, reči su osnivača i predsednika FK „Stojnik“, Dejana Živanovíća Bužde.

Ali, u celoj ovoj divnoj priči postoji jedno ALI…Klub je u teškoj materijalnoj situaciji, sami se snalaze na prevoz i putovanja na utakmice, sami i uz pomoć velikodušnih žitelja koji vole ovaj klub, pa su u potrazi za DONATOROM, i vrata njihovog kluba su otvorena svim firmama koje bi bile spremne da budu sponzori ovog kluba, svi papiri su im sredjeni, nemaju dugovanja, i svi igrači na čelu sa trenerom spremni su da oberučke prihvate one OZBILJNE radne organizacije, biznismene, mala ili veća preduzeća, koja su spremna da sa njima dalje i oni idu u nove pobede, i koji su ljubitelji pravog domaćeg fudbala i da u skorije vreme sa ponosom kažu i istaknu da su sponzori ovog srčanog tima.

VESTI GRADA TOPOLA