FESTIVAL DUODRAME u Topoli !!!

  • Autor: MEDIA PS / Dragana Marinković

03/09/2020

Topola-U Topoli će se u periodu od 5. do 10. septembra održati kulturna manifestacija 7.  FESTIVAL DUODRAME 2020.


Prvog dana festivala, 5. septembra, prilikom otvaranja festivala biće odigrana prva predstava, pod nazivom „Šta ćemo sad“, u kojoj učestvuju Sofija Juričan i Ivan Dordjević Džudi a u režiji Erona Kadića .

Drugog dana festivala, 6. septembra, biće odigrana predstava NORVEŠKA DANAS u režiji Ninoslava Djordjevića, a igraju glumci Sofija Mijatović i Aleksandar Ristoski.

Trećeg dana festivala, 7. septembra, igraće predstava AJ, KARAMELA u kojoj igraju Jugoslav Krajnov i Sanja Ristić Krajnov, u režiji Duušana Petrovića.

A 8. septembra će se igrati predstava SCENE IZ BRAČNOG ŽIVOTA, u kojoj igraju Tamara Krcunović i Miloš Timotijević, a u režiji Ane Tomović.   S obzirom da u njoj igraju već poznati glumci, biće popunjeno do zadnjeg mesta, naravno, u skladu sa propisima o koroni.Pretposlednjeg dana festivala, 9. septembra, igraće se predstava GRETA, STRANICA 89, u kojoj glume Jasna Djuričić i Boris Isaković, a sve u režiji Borisa Liješevića.

I, zadnjeg dana festivala, 10. septembra, za kraj, na svečanoj dodeli nagrada žirija i publike, u revijalnom delu programa,  biće odigrana monodrama OSKAR I MAMA VOZ u kojoj igra Vesna Čipčić a u režiji Nebojše Bradića, a i za ovu  predstavu će se itekako tražiti „karta više“.

Cena karte po predstavi je 300 dinara, a komplet karata za sve dane biće 1200 dinara, dok će za učenike i studente cena karte biti 150 dinara.

KULTURA VESTI GRADA TOPOLA