U Svilajncu počelo prijavljivanje za besplatne zdravstvene specijalističke preglede !!!

  • Izvor: Opština Svilajnac

28/11/2018

[views]

Svilajnac-Juče je počelo prijavljivanje za besplatne zdravstvene specijalističke preglede, koji se obavljaju u Korisničkom centru u Svilajncu, svakog dana od 8 do 16 časova, a osim Svilajnačke kartice za prijavu je potrebno i MIŠLjENjE IZABRANOG LEKARA.

trong>Besplatne zdravstvene specijalističke preglede obavljaće eminentni stručnjaci Kliničkog centra Srbije, Instituta za kardiovaskularne bolesti Dedinje i Instituta za reumatologiju iz sledećih oblasti: neurohirurgije, urologije, endokrinologije, neurologije, interne medicine, kardiohirurgije i vaskularne hirurgije.

Predsednik opštine Svilajnac Predrag Milanović rekao je da će se besplatni specijalistički pregledi obavljati u Svilajncu, na jednom mestu, jednom mesečno, po potrebi i češćom dinamikom i po unapred utvrđenom rasporedu bez čekanja:
„Na prvom mestu nam je da građanima omogućimo adekvatnu zdravstvenu zaštitu, da od najboljih lekara u Srbiji mogu da dobiju mišljenje, da za to ne moraju da plaćaju ili putuju u velike gradove. Mišljenje izabranog lekara sa kojim će se prijavljivati za preglede služi da bi na specijalistički pregled građani otišli pripremljeni. Nije ograničeno da građani mogu samo jednom da koriste ovu uslugu i nije ograničeno da mogu da odu kod samo jednog lekara specijaliste.“

Prijave se obavljaju do kraja ove nedelje, a 13. decembra 2018. će početi pregledi.

VESTI GRADA SVILAJNAC