Despotovac i Svilajnac zajedno saradjuju u oblasti turizma!!!

04/04/2018

[views]

Protokol o saradnji između Prironjačkog centra Srbije iz Svilajnca, Resavske pećine i Turističko-sportske organizacije iz Despotovca potpisan je danas u Despotovcu, čime je napravljen značajan pomak u saradnji ovih opština i njihovih institucija u oblasti turizma.

trong>Cilj je formiranje zajedničke turističke ponude resavskog kraja i pozitivan primer udruživanja ustanova radi zajedničkih aktivnosti i napretka:
„Između nas nema konkurencije u turizmu, mi smo na istom zadatku i želimo da zajednički nastupamo na turističkoj mapi Srbije, da pravimo zajedničke ponude i da turisti imaju osećaj da dolaze, ne u jedan grad ili centar, već u jedno područje koje ima svašta da pokaže. Za početak imamo zajednički reklamni flajer, razmenićemo informacije na sajtovima, napravićemo jednu posebnu cenu za posetioce koji posećuju i Svilajnac i Despotovac i razmatrati dalje mogućnosti za razvijanje ove saradnje“ – izjavila je dr Sanja Đurđević, direktorka Prirodnjačkog centra Srbije u Svilajncu.

U Prirodnjačkom centru Srbije u Svilajncu je trenutno aktuelna Uskršnja nedelja, koja traje do 8. aprila i u okviru koje je porodična karta 1.000 dinara.

VESTI GRADA DESPOTOVAC VESTI GRADA SVILAJNAC