Održana radionica „Pozorišni bonton“ u šabačkoj Biblioteci u okviru Mišarskih svečanosti i pozorišnog festivala INTEF !!!

  • Autor:bibliotekasabac.org.rs

15/08/2021

U ponedeljak, 16. avgusta, u dvorištu Muzeja na Mišaru, Biblioteka šabačka je organozovala radionicu „Pozorišni bonton“ u okviru Mišarskih svečanosti i ovogodišnjeg pozorišnog festivala INTEF.

Uz divno druženje sa mališanima ovog kraja, kao i prethodnih godina, deci je prenet delić atmosfere koja vlada u Biblioteci.

Pozitivna atmosfera, osmesi, graja i sreća bili su prisutni tokom jednoipočasovnog druženja.

Radionica je bila podeljena u tri segmenta i pored zanimljivog upoznavanja sa svim pravilima lepog ponašanja u pozorištu, deca su imala priliku da pokažu i svoju kreativnu i glumačku stranu. Zajedno su savladali pojmove kao što su bonton, reditelj, razvodnik, šaptač i uviđali šta jeste, a šta nije primereno ponašanje u pozorištu. Deca su pravila lutkice i uz simpatičan igrokaz pokazala svima šta su naučila o lepom ponašanju u pozorištu.


Mali izvođači su bili nagrađeni aplauzom, a potom su otišli da gledaju predstavu za decu i pokažu sve što su naučili na druženju.

Biblioteka šabačka će se i narednih godina sa velikim zadovoljstvom odazivati pozivu kako bi svojim aktivnostima upotpunila Mišarske svečanosti.

VESTI GRADA ŠABAC