U PARAĆINU VESELO NA USKRS-Veljko Djokić pesmom obradovao sugradjane !!!

  • Autor: Danijela Stojanović/MEDIA PS

15/04/2020

U ovo vreme kada su svi u samo izolaciji zbog opasnog Korona virusa, najbolje je, a kako kažu doktori, i najzdravije vreme upotpuniti pesmom.

Naime, poznati muzičari iz porodice Đokić iz Paraćina u svom dvorištu organizovali su zabavu za sve svoje drage komšije I sugradjane i svima priredili lek za dušu-pesmu.


U nedelju na Vaskrs  širom Srbije orilo se „Hristos voskrese“. Ali, Paraćin ima, kao što smo rekli na početku, Đoleta, Željka i Veljka Đokića,  koji su za najradosniji praznik uveleselili pesmom ne samo svoje komšije, već i veliki deo Paraćina, jer je Veljko sve to prenosio u lajvu na društvenim mrežama.

dejan domicc222212.
dejan domicc121213 .

“Ideja za sve ovo je došla sasvim spontano, s obzirom na sadašnju situciju, želeli smo da ovog prazničnog dana uveselimo porodicu i svoje drage komšije. Ovakvo zadovoljstvo i ovako nešto, kada se doživi, od strane naših dragih komšija i najdražih prijatelja, prosto rečeno, takva sreća ne može da se opiše”, priča Veljko.

– „Mi se već godinama u unazad porodično bavimo muzikom. Što se tiče nastupa, uglavnom je reč o raznoraznim gostovanjima po klubovima i privatnim proslavama, kako u našoj zemlji tako i u inostranstvu“, dodao je na kraju razgovora Veljko za naš portal MEDIA PS.

I dan posle Uskrsa i dalje se priča i prepričava prelep gest Djokića, a ujedno i hvale glasovne mogućnosti mladog Veljka.
Ovim je pokazao da je veliki kada je najpotrebnije, ali i je i nagovestio da će, kada sve ovo oko korona virusa prodje, biti neko na koga će se itekako obratiti pažnja..

ESTRADNI KUTAK VESTI GRADA PARAĆIN