Gradska pijaca u Ćupriji zbog rizika od širenja zaraze do daljeg ostaje zatvorena !!!

15/04/2020

Ćuprija-Neke od restriktivnih mera Vlade Srbije donete u cilju suzbijanja pandemije koronavirusa biće ublažene nakon uskršnjih praznika.


Od utorka, 21. aprila, period zabrane kretanja počinjaće sat kasnije, odnosno od 18 časova. Svi građani stariji od 65 godina nadalje će tri puta nedeljno moći da idu u šetnju. Oni će utorkom, petkom i nedeljom u periodu od 18-01 sati imati pravo na šetnju u trajanju do pola sata, i to u krugu od najviše šest stotina metara udaljenosti od mesta stanovanja.

Iako je iz vladine Kancelarije za saradnju sa medijima saopšteno da će od 21. aprila takođe biti otvorene zelene pijace, gradska pijaca u Ćupriji zbog rizika od širenja zaraze do daljeg će ostati zatvorena.


Što se tiče rada objekata iz oblasti uslužne delatnosti poput automehaničarskih i vulkanizerskih radnji, obućara, krojača, radnji za hemijsko čišćenje, škola za obuku vozača, kao i objekata iz oblasti trgovine na malo – knjižara, prodavnica motornih vozilima, bicikala, tehničke robe i građevinskog materijala, o tome će odlučivati Štab za vanredne situacije opštine Ćuprija na sutrašnjoj sednici.

VESTI GRADA ĆUPRIJA