U Paraćinu se u petak održava Rock Fest 2 – Paraćin 2018!!!

06/03/2018

Prošle godine smo počeli, ove godine nastavljamo!

Pozivamo vas da i ove godine budete gosti drugog Rock Festa u Paraćinu, u organizaciji Saveta za mlade opštine Paraćin i Doma omladine Paraćin koji će se održati u prostoru „PUB“ Paraćin, Vojvode Mišića 3.

trong>Pokušaćemo da ovogodišnji repertoar zadovolji sve ukuse rock muzike, baš kao što smo to učinili i prošle godine, te vam ponosno predstavljamo line up za ovogodišnji Rock Fest (po redosledu nastupa):

1. Prioritet Band – mladi akustični četvoročlani sastav iz Paraćina koga čine akustična gitara, tarabuka, kastanjete, muški i ženski vokal, koji će se i ove godine predstaviti paraćinskoj publici sa dodatnim iskustvom i nastupima posle uspešno realizovanog prošlogodišnjeg festa.

2. Lock & Rock – beogradski rock sastav, prvi put u Paraćinu. Poznat po fenomenalnim obradama najvećih svetskih rock bendova poput Metallice, Red Hot Chili Peppersa, Black Sabbatha, pokušaće da zapali atmosferu na ovogdišnjem festu.

Uštedite i do 3000 din sa nama !!!3. KEPA and FREE SPIRITS – Moderna priča koja sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Svi oni koji je čuju a voleli su SMAK, voleće ga još više a zavoleće i FREE SPIRITS, koji su se trudili da modernijim aranžmanima ne umanje vrednost grupe SMAK, nego naprotiv, da daju tim pesmama novi život i SMAK učine besmrtnim.

Slobodan Kepa Stojanović, jedan od osnivača i stalni član grupe SMAK, koji je toj grupi dao pečat kretivnim i jedinstvenim načinom muziciranja na bubnjevima.

Jovan Zmaj Jovanović, naš Paraćinac, mladi virtuozni basista koji svira na savremeni način, i ujedno se moderno poigrava sa najkomplikovanijim harmonijama.

Mihael Fafa Stojanović, gitarista i jedan od najtalentovanijih mladih kragujevačkih muzičara, ali ujedno i mozak cele družine. Osmislio je i razradio aranžmane grupe SMAK i učinio ih takvim da su prihvatljivi i za stare fanove SMAK-a kao i nove generacije.

Profesor Ana Popović, vokal. Grandiozni moćni vokal, erupcija emocija, snage i kreativnosti, koja se sa lakoćom nosi sa snagom muzike i zahtevnog pevanja.

4. Džemovanje paraćinskih rock muzičara – veliki broj lokalnih i uspešnih rock muzičara ujediniće svoje znanje i energiju i kroz kreativan način izvesti veliki broj domaćih i stranih pesama, na svoj jedinstven i originalan način.

09.03.2018. | PETAK | od 18h | ulaz besplatan

VESTI GRADA PARAĆIN