Paraćinski Moto klub „WHITE ANGELS“ se susreo sa „NOĆNIM VUKOVIMA“ iz Rusije!!!

  • Autor: Danijela Stojanović

27/03/2018

[views]

U subotu, 23.03. članovi moto kluba „White Angels“ iz Paraćina su se uputili za Jagodinu da bi se oko 13h susreli i pozdravili sa dugogodišnjim prijateljima iz Rusije, članovima moto kluba „Noćni vukovi“.

trong>Nakon srdačnog pozdrava zajedno su položili venac na Ruskom groblju u Jagodini i odali počast poginulim pripadnicima Crvene armije.

Cilj putovanja ovog najvećeg moto kluba Rusije je proučavanje istorijskog nasleđa Rusije i pravoslavlja, kao i zbližavanje ljudi.
U kreiranju ove misije, tj puta hodočašća nazvanog „Ruski Balkan“ učestvovali su predstavnici Ambasade Rusije, Ruska i Srpska Pravoslavna crkva.

Sekretar kluba „White Angels“ nam je o ovom susretu rekao:
-„Bilo je divno sresti dugogodišnje prijatelje, „Noćne vukove“. Naša podrška braći iz Rusije je iskrena i bratska jer smo jedan pravoslavni narod i imamo isto interesovanje a to su dvotočkaši. Nikakva politička korist niti bilo kakav drugi  interes ne postoji.“

Uštedite i do 3000 din sa nama !!!


vukovi2 (600 x 450)
vukovi3 (600 x 337)

foto Nenad Dimovski

Inače, ono što je karakteristično za „White Angels“, a verujemo i za ostale moto klubove je velika sloga među članovima i velika humanost koju pokazuju kao dobrovoljni davaoci krvi i učesnici u humanitarnim akcijama na koje se uvek bezpogovorno odazivaju.
Svima im želimo dobre puteve i bezbednu vožnju.

VESTI GRADA PARAĆIN