KUĆA PORODICE RADIĆ NAPOKON POD KROVOM !!!

  • Autor: Danijela Stojanović

05/01/2020

Paraćin- Na kući porodice Radić iz Donjeg Vidova kod Paraćina pre nekoliko dana završen je krov. San ove i više nego skromne porodice koju čine otac i tri sina je ostvaren, ostaće u svojoj kući.
„Ovom prilikom želim da se zahvalim svima koji su pomogli na bilo koji način u izgradnji krova na našoj kuci.


klik na sliku- Foto:Privatna arhiva

Posebno bih zahvalio Gordanu iz Svojnova koji nam je dao gradju za krov na odloženo plaćanje i celokupni račun umanjio. Zahvalan sam i Aci iz Paraćina, čoveku koji je među prvima došao da nas obiđe i novčano nam pomogao. 

Veliko hvala Mahmutu Sabiću iz Velike Kladuše koji je finansijski mnogo pomogao. Veliko hvala i čoveku iz Stalaća koji je poklonio 1300 komada polovnog crepa koji je falio. Veliko hvala i mom drugu Danijelu-Cukiju koji uvek kada dodje u rodno selo pomogne na različite načine. 

Naravno hvala i Danijeli Stojanović i Vladici Milenkoviću koji su pokrenuli ove humanitarne akcije. Ovom prilikom se zahvaljujemo i firmi „Euroline“ koja je donirala besplatan prevoz do kraja godine za mog Damira koji trenira fudbal,ujedno da se zahvalim i njegovom treneru ,velikom coveku Slavoljubu Jankoviću koji je prihvatio da trenira Damira bez novčane naknade. Uglavnom veliko hvala svima, uz vasu pomoć moja deca sada mirno spavaju.e
Do sada smo uspeli da isplatimo skoro sav materijal,ostalo je jos 47 000 din duga, ali uz ovakvu podršku ja se nadam da cemo i to uskoro sakupiti. Veliko hvala, s’poštovanjem porodica Radić!“ – izjavio je za naš portal Nenad Radić.

Kuća više ne prokišnjava, ali Radići i dalje žive bez struje i sa veoma malo skromnog nameštaja. Svaka pomoć im je dobrodošla. Novčanu pomoć za ovu porodicu u kojoj je samo najstariji sin zaposlen, mlađi sinovi još uvek pohađaju osnovnu školu, a otac povremeno radi u nadi da će ubrzo naći i stalno zaposlenje možete uplatiti na tekući račun 170-0010548789000-93Danijel RadićUnicredit Bank Detaljnije o porodici Radić možete pročitati na linku  ispod

 

NENAD RADIĆ I NJEGOVI SINOVI MAŠTAJU DA IMAJU MAKAR KROV NA KUĆI !!!

VESTI GRADA PARAĆIN