REPLAY BAND za doček 2020.godine CRYSTAL sali u Jagodini !!!

  • Autor: Saša Prokić

27/12/2019

Ovaj kragujevački bend osvaja publiku širom Srbije, a u svom sastavu imaju itekako poznata muzička imena naše muzičke scene.


Replay bend ne odmara ni ovu Novu godinu, tako da fanovi ovog benda ovog puta moćiće da uživaju u Crystal sali u Jagodini.

Svi koji prate ovaj bend, znaju kakvi su njihovi nastupi, tako da smo sigurni da će doček Nove godine uz ovaj bend biti vrhunski.

dejan domicc222212.
dejan domicc121213 .

S obzirom da su nedavno snimili novi singl OSLOBODI ME o kom smo već pisali, a kao bend su itekako popularni medju kolegama, ne preostaje vam ništa te ako ne znate gde ćete za doček Nove godine, mi vam preporučujemo Crystal salu u Jagodini.

https://www.youtube.com/watch?v=Rwfi1onB-OU

A kao što smo na početku rekli, u ovom bendu su itekako poznata imena koje stoje iza raznih velikih muzičkih projekata, samo ćemo vam reći, neka od  njih – Joca Savić, Pedja Stojković, kao i Nikola  i Pavle, ali ništa to nebi bilo tako lepo da nema Milene Perić koja pleni i glasom a i stasom..

Mislimo da smo vam dovoljno zagolicali maštu da budete u Crysal sali u Jagodini i dočekate najbolju Novu godinu uz REPLAY BAND

mikrofon 2
note2

ESTRADNI KUTAK