Na redovnom prijemu građana poslednjeg petka u avgustu kod Palme !!!

  • Izvor: D.M.

24/08/2018

[views]

Jagodina-PALMA :ŽELIM DA SE SOLIDARIŠEM SA LjUDIMA I DA IM POMOGNEM-„Ovo je 14. godina kako organizujemo prijem za građane sa teritorije grada Jagodine, poslednjeg petka u avgustu mesecu, jer prvog septembra deca polaze u školu i hoćemo da pomognemo porodicama koje imaju decu, bez obzira da li imaju treće, četvrto, peto dete ili ako imaju jedno dete, a jedan roditelj radi i oni imaju pravo na pomoć. Na današnjji prijem prijavilo se 2100 građana sa teritorije grada Jagodine, a najveći broj je upravo onih koji imaju više dece, a ima i stariji i bolesnih kojima je potrebna pomoć za lekove“, rekao je danas novinarima u Skupštini grada Jagodine, predsednik jagodinskog parlamenta Dragan Mraković Palma.

trong>„Visinu pomoći ne određujem ni ja, ni gradonačelnik, niti direktorka Centra za socijalni rad, već nadležna komisija. Tako pomoć za jedno dete koje ide u školu iznosi 3000 dinara i to znači ko ima četvero školske dece dobije pomoć od 12 000 dinara, a oni koji su bolesni i treba ima novac za lekove, dobiju po 2000 dinara i sve to ide preko Centra za socijalni rad. Mi smo jedni grad u Srbiji gde ima ovakav prijem građana. Ja želim da se solidarišem sa ljudima i da im pomognem“ rekao je Marković i dodao da Jagodina ima dobru saradnju sa državom, sa predsednikom države, Vladom Srbije i kako je rekao, „ono što mi možemo želimo da im pomognemo“.

Dragan Marković Palma je najavio do kraja godine dolazak još nekoliko investitora u Jagodinu. „Ja se nadam da ćemo imati i jednu veliku kinesku fabriku“ , kazao je Marković

VESTI GRADA JAGODINA