U sredu 18. oktobra 2023. godine, obeležen Dan škole „Despot Stefan Visoki“, u Despotovcu

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Despotovac- U sredu, 18. oktobra 2023. godine, u Holu Osnovne škole „Despot Stefan Visoki“, u Despotovcu, je obeležen Dan škole.

Uz prikladan program đaka ove škole, od najmlađih do najstarijih učenika, koji su se pesmom, igrom, i glumom predstavili svojim nastavnicima, roditeljima, drugovima i upriličili ovaj događaj.

Prisutnima su se obratili najpre direktorka Osnovne škole „Despot Stefan Visoki“, Silvana Dragutinović, koja je naglasila da je ove godine upisano više đaka u prvi nego što je prošle godine završilo osmi razred, i da će uz velike ideje ostvariti dodatne ciljeve i nove planove, navodi se na facebook stranici Opštine Despotovac.

Nakon direktorke škole i predsednik opštine Despotovac, dr Zlatko Marjanović, je uputio čestitke povodom Dana škole uz reči: „Opština Despotovac brine o svojim đacima, pre svega o njihovoj bezbednosti. A borimo se da im i uslovi za rad budu na najvišem nivou, kabineti su im opremljeni, ovih dana ćemo početi sa rekonstrukcijom i sanaciom krova na školskoj hali kao i sa ugradnjom fasade. Naši đaci putnici imaju besplatan prevoz, a prvaci besplatu školsku opremu. Borićemo se da tako ostane i narednih godina, potrudićemo se da im obezbedimo i besplatne udžbenike, i da im koliko god možemo poboljšamo uslove za školovanje“.

Pogledajte klikom na PLAY koji se nalazi ispod teksta i video materijal , a više fotografija fotografija mozete pogledati na facebook stranici opštine-klik OVDE

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA DESPOTOVAC