Ćuprija će 21. i 22. oktobra biti grad malog ali VELIKOG fudbalskog spektakla

Ćuprija- U Ćupriji će se za vikend, u subotu 21. oktobra i nedelju 22. oktobra održati sada već trdicionalni turnir u fudbalu u kome učestvuju mladi fudbaleri od 12 do 15 godina.

Na turniru će učestvovati mali fudbaleri iz velikog broja gradova širom Srbije. Biće tu deca iz Prokuplja, Kragujevca, Jagodine, Paraćina, sa Kopaonika, iz Brusa, Aleksinca, Kruševca, Zaječara, Varvarina, Ćićevca, Rekovca, Soko Banje, Petrovca na Mlavi, Ćuprije kao domaćin i drugih gradova

Neki od najpoznatijih klubova koji su uzeli učešće na ovom turniru su „Timok“ Zaječar, „Arsenal“ Kragujevac, „Zvezda“ Kruševac, TSC, itd…

Ivan Stanisavljević,, Zvjezdan Čelebić, Miloš Manojlović, Dejan Tomić i Petar Marković (Pera Bas) i drugi daju 110% sebe da što bolje spreme stadion za mali, a tako VELIKI turnir.

Kako su rekli za naš portal Ivan Stanisavljević i Miloš Manojlović, na ovom turniru igraće deca od 2011, 2012, 2013.,2014., 2015. i 2016-to godiše.
Ivan je takodje dodao da 28. oktobra igraju najmladje, i kako on kaže, najsladje selekcije iz pomenutih gradova, a biće oko 40 ekipa toga dana.

I ove godine, nažalost, glavne vesti na svim portalima, televizijama, radio stanicama su ratovi u Ukrajni, izraelu, Palestini, kao i politika i izbori, zato neka ovog vikenda u Ćupriji bar na dva dana ova mlada deca skrenu vaše misli na najvažniju sporednu stvar na svetu- fudbal.

I kao što smo na početku teksta napisli, u subotu 21. i nedelju 22. oktobra održaće se mali, ali VELIKI fudbalski spektakl.

Zato, iskoristite ovo toplo vreme i posetite stadion Radničkog u naselju Slavija u Ćupriji i uživajte u fudbalskim bravurama malih fubalera koji će doi iz više gradova Srbije.

Možda će baš neko od tih malih fudbalera za nekoliko godina biti reprezentativac naše zemlje.
Stadion Radničkog u Ćupriji nije kao Marakana, JNA ili neki drugi stadion, ali to ne znači da ne treba publika da se okupi u što većem broju i podrži ove male fudbalere.

Svi ljubitelji dobrog fudbala su dobrodošli da uživaju ovog vikenda u fudbalskom spektaklu i navijaju za svoj klub, a Ćupričani kao domaćini treba da pokažu da su dobri domaćini i da se u Ćupriji igra dobar fudbal i bodre deca.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SPORT SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA ĆUPRIJA