TRIDESET DVOJE RADNIKA DOBILO STALNI POSAO U DOMU ZDRAVLjA U DESPOTOVCU

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Despotovac- U ponedeljak, 20. novembra 2023. godine, u Svečanoj sali Narodne biblioteke „Resavska škola“, trideset dvoje radnika Doma zdravlja u Despotovcu je potpisalo ugovore o radu na neodređeno vreme.

U stalni radni odnos primljeni su svi zdravstveni radnici i drugi saradnici koji su radili u Domu zdravlja a koji su do sada bili zaposleni na osnovu projekta Opštine Despotovac, i koji su dali veliki doprinos na lečenju građana naše opštine u toku pandemije Korona virusom.

Dr Zlatko Marjanović, član Privremenog organa opštine Depsotovac, Nikola Nikolić i direktorka Doma zdravlja u Despotovcu, prisustvovali su svečanom potpisivanju ugovora.

„Vlada Republike Srbije, Ministarstvo zdravlja i predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, su prepoznali rad zdravstvenih radnika među kojima i ovih naših ljudi, pa im ovo dolazi kao nagrada za dosadašnji trud“, rekao je predsednik Privremenog organa opštine Despotvac, dr Zlatko Marjanović. pre samog svečanog čina potpisivanja ugovora.

Ono što je sigurno je da nije bilo opštinskog projekta koji je ove ljude uveo u rad u zdravstvu pitanje je da li bi i danas bilo primljeno ovoliko ljudi u stalni radni odnos, taj projekat je preporučio ove ljude, uveo ih u posao i pokazao se kao ispravan, jer na osnovu tog projekta danas imamo ukupno šesdeset devetoro radnika primljeno za stalno u Domu zdravlja.

Nakon rekonstrukcije zgrade Doma zdravlja i ovog broja zaposlenih zdravstvaih i drugih radnika, mogu da kažem da je ovo jedno zlatno doba Doma zdravlja u Despotovcu i verujem da će usluga svima kojima to bude potrebno biti na najvišem nivou. Još jednom se zahvaljujem ovim ljudima, želim im puno zdravlja i uspeha i da u ovom našem Domu zdravlja rade do penzije“, rekoa je predsednik Privremenog organa opštine Despotvac, dr Zlatko Marjanović.

O.Despotovac

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA DESPOTOVAC