U Ćupriji preko pedeset izlečenih od korona viruisa, dobra vest je da se smanju broj obolelih !!!

  • MEDIA PS

15/04/2020

Ćuprija- Kako stoji na facebook profilu Ninoslava Erića, predsednika opštine Ćuprija i komandanta Štaba za vanredne situacije, u Ćupriji se smanjuje broja obolelih, trenutno je 153, a preko pedeset izlečenih.


„Zahvaljujući svima vama koji ste bili odgovorni, danas po prvi put osećam da smo na pravom putu da pobedimo ovu pošast. U Ćupriji smo ubedljivo najviše građana testirali do sada, ukupno 616, dok u okolnim opštinama čak duplo manje.

Danas po prvi put imamo smanjenje broja obolelih trenutno 153, preko pedeset izlečenih, veliki broj su sa blagim simptomima kod kuće, na Sajmu i u Vrnjačkoj banji. Svima koji su na bolničkom lečenju želim brzo ozdravljenje.
Poštujte odluke Štaba za vanredne situacije kao i do sada. Od danas maloprodajni objekti ponovo rade, neophodno je nošenje zaštitnih maski kod kupaca, preporuka je da svi nose maske prilikom svakog izlaska iz kuće, dok zelena pijaca i dalje ostaje zatvorena“ napisao je Erić na svom facebook profilu..


Ninoslav  Erić pozvao je sve gradjane opštine Ćuprije da i dalje poštuju predvidjene mere predostrožnosti i u narednom periodu.

VESTI GRADA ĆUPRIJA