U Ćupriji na opštinskim takmičenjima, vredni „Vukovci“ osvetlali obraz!!!

  • Autor : V.V./ Ž. Prokić

08/03/2021

Učenici viših razreda OŠ „Vuk Karadžić“ iz Ćuprije postigli su značajne rezultate na opštinskim takmičenjima iz matematike, fizike, engleskog i srpskog jezika.


NA OPŠTINSKIM TAKMIČENJIMA IZ MATEMATIKE I FIZIKE UČENICI SU POSTIGLI ODLIČNE REZULTATE I OSTVARILI PLASMANE NA OKRUŽNA TAKMIČENJA .

IZ MATEMATIKE :
1.Nemanja Nikolić 3/2
2.Ana Dejković 4/1
3.Mihaela Nikolić 4/2
4.Tara Veličković 6/1
5.Stefan Dišić 7/1 prvo mesto
6.Đorđe Nikolić 8/1- drugo mesto

IZ FIZIKE
Stefan Dišić, 7/1 – drugo mesto

Nastavnici i učitelji koji predaju ovim divnim djacima su Ivana T. Četrović, Lela Božić,  Biljana Antonijević, Jelena Ristić, Vesna Milovanović i Dušan Petković. Oni su vežbali i radili sa ovim vrednim učenicima svakodnevno, sa strpljenjem i uporno, uprkos teškoj trenutnoj situaciji i tim su ovi rezultati još veći .


Takodje, Mihajlo Mihajlović, 8-1, osvojio je 3.mesto na opštinskom takmičenju iz engleskog,  i plasirao se na okružno takmičenje, sve čestitke njegovoj nastavnici Jeleni Matić.

Na OPŠTISKOM TAKMIČENJU IZ ,,KNJIŽEVNE OLIMPIJADE“ PLASMAN ZA OKRUŽNO TAKMIČENJE postigao je učenik ove škole Filip Đordjević 8/2, koji je zauzeo prvo mesto, čestitke na plasmanu i uspehu kao i njegovoj nastavnici Ljiljani Radević koja mu predaje srpski jezik .

Puno sreće na daljem takmičenju svim učenicima OŠ „Vuk Karadžić“ i sve pohvale njihovim učiteljima i nastavnicima.

VESTI GRADA ĆUPRIJA