Povodom Svetskog dana borbe protiv hepatitisa BESPLATNO ANONIMNO TESTIRANJE NA HEPATITIS u Zavidu za javno zdravlje u Ćupriji !!!

  • Izvor: ZZJZ Ćuprija

25/07/2021

Ćuprija-Povodom Svetskog dana hepatitisa svi zainteresovani sugrađani mogu u Zavodu za javno zdravlje Ćuprija u okviru savetovališta za DPST svakog radnog dana tokom cele godine izvršiti laboratorijsko ispitivanje /testiranje na HIV virus, virus hepatitisa B i C – besplatno i anonimno, bez lekarskog uputa.

U savetovalištu je svim građanima omogućeno besplatno testiranje i razgovor sa lekarom specijalistom. Za dolazak u savetovalište nije neophodan uput lekara, niti zdravstvena knjižica.

Testiranje je:
Dobrovoljno– što znači da je to samo Vaša odluka i niko ne može da Vas natera da se testirate ukoliko ne želite.


Poverljivo– podrazumeva prisan, poverljiv i iskren razgovor izmeđ Vas i savetnika. Poverljivost znači da sve što kažete kao klijent ostaje između Vas i savetnika i nikada neće doći do treće osobe.

Anonimno– podrazumeva da se ne morate predstaviti punim imenom i prezimenom, ako to ne želite, i da Vam za testiranje nije potrebna bilo kakva zvanična medicinska ili neka druga dokumentacija.

VESTI GRADA ĆUPRIJA