Otvoren je konkurs sa podršku Startup-ovima iz Ćuprije !!!

  • Izvor: QUANTOX Technology

09/05/2021

Kompanija QUANTOX se godinama unazad interesuje za potencijal razvoja lokalnih zajednica kojima fali prilika za rast i razvoj. Oni te prilike žele da stvaraju, pružajući podršku lokalnoj Startup sceni iz Ćuprije.

trong>Danas, na svu sreću, možemo da posvedočimo brojnim primerima odličnih Startup priča koje su se realizovale i krenule put daljeg razvoja. Međutim, realnost je i da mnogi ljudi imaju sjajne poslovne ideje ali da im nedostaju investicije kako bi otišli korak dalje u realizaciji i “lansirali” proizvod ili uslugu.

Mnogo se tu pitanja nameće – kako početi, koji su koraci?
Kompanija Quantox Technology je rešila da pomogne u realilzaciji tih koraka.
„Pružajući svu neophodnu tehničku podršku, želimo da damo podsticaj za najviše 10 Startup-ova registrovanih na teritoriji Ćuprije. Investicijom do 50 000 evra koja će se ogledati u tehničkoj podršci i consulting-u, želimo da pomognemo biznis pričama koje nastaju daleko od velikih IT centara“, kažu iz ove kompanije.


Svi Startupovi registrovani na teritoriji Ćuprije će imati mogućnost da se prijave a Quantox će, kao tehnički partner, da podrži rast i razvoj lokalnih zajednica.

Sve informacije, kao i formulare za prijavu, možete dobiti putem mejla– startup@quantox.com

Rok za dostavljanje projektne dokumentacije je 30.06.2021. godine.

Pokrenimo se zajedno!

VESTI GRADA ĆUPRIJA