Kompanija „Mocart“ donirala Ćupriji pakete pomoći za korisnike novčane socijalne pomoći !!!

  • Izvor: O.Ćuprija

15/04/2020

Ćuprija- Kompanija Mocart (Mozzart), jedna od društveno najodgovornijih kompanija u Srbiji, za korisnike novčane socijalne pomoći, koji su trenutno bez prihoda i nalaze se u evidenciji Centra za socijalni rad u Ćupriji, donirala je pakete pomoći u kojima se nalazi 17 proizvoda.


Foto: Opština Ćuprija

Pored osnovnih životnih namirnica, u donaciji čija je vrednost šest hiljada evra, nalaze se konzervisana hrana i sredstva za održavanje lične higijene.

Pristigla roba već je uskladištena u Sportskoj hali „Ada“, a na prepakivanju proizvoda u identične pakete, koji će biti podeljeni korisnicima, rade volonteri Opštine Ćuprija.


Podsetimo, lanac sportskih kladionica “Mocart” 10. aprila donirao je Opštoj bolnici u Ćupriji 10 hiljada evra, a borbi protiv korona virusa u Srbiji ukupno 400 hiljada evra. 

Kako su tada naglasili u ovom regionalnom lideru industrije igara na sreću, sve ovo čine kako bi podržali napore države, lekara i zdravstvenih radnika, koji se danonoćno bore da sačuvaju svaki ljudski život u borbi protiv pandemije virusa korona.

– Oni jesu heroji čitave nacije, ovom donacijom želimo da im izrazimo zahvalnost, ali i pružimo podršku i ohrabrenje da istraju. 

Svaka im čast na požrtvovanosti, a Kompanija „Mocart“ je tu da kao i do sada bude solidarna i pomogne – rekao je direktor sektora korporativnih komunikacija u Kompaniji „Mocart“ Borjan Popović prilikom dodele donacije ćuprijskoj Opštoj bolnici.

VESTI GRADA ĆUPRIJA