U Topoli uhapšen A. P. (1970) a protiv osamdesetdvogodišnjeg muškarca podneta krivična prijava, oba zbog posedovanja narkotika !!

  • Izvor: Hronika Šumadije

15/04/2020

[views]

Topola-Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Topoli uhapsili su A. P. (1970), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga, dok je, po nalogu nadležnog tužilaštva, protiv osamdesetdvogodišnjeg muškarca podneta krivična prijava za isto krivično delo.


trong>Policija je osumnjičene zatekla na ulici u okolini Topole, a osamdesetdvogodišnji muškarac je, ugledavši policijske službenike, odbacio kesu sa oko 3,8 grama heroina.

U porodičnoj kući u kojoj A. P. boravi u okolini Topole, policija je pronašla manju količinu tableta sa liste psihoaktivnih supstanci.


Osumnjičenom A. P. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Aranđelovcu.

Takođe, osamdesetdvogodišnjem muškarcu podneta je i prekršajna prijava zbog kršenja Naredbe o ograničenju i zabrani kretanja.

HRONIKA VESTI GRADA TOPOLA