EVO KAKAV SU UGOVOR potpisali Jovica Antić, predsednik Opštine Ćuprija i Nenad Antić, zastupnik PVV DOO Niš !!!

  • Autor: cuprija.rs

09/05/2021

Ćuprija- Ugovor o donaciji, koji su danas potpisali Jovica Antić, predsednik Opštine Ćuprija i Nenad Antić, zastupnik PVV DOO Niš, predviđa da u naredne dve godine, jednom nedeljno, firma „Por, Verner i Veber“ besplatno odnosi kabasto smeće.


Foto: cuprija.rs

U tu svrhu, na četiri lokacije u gradu, biće postavljeni namenski kontejneri zapremine sedam metara kubnih, isključivo za prikupljanje kabastog i baštenskog otpada. Cilj je, rečeno je na konferenciji za medije posle potpisivanja ugovora, zajednički: i lokalna samouprava i PVV imaju i cilj i obavezu da smanje, a vremenom i eliminišu divlje deponije, koje po pravilu nastaju od izbačenog kabastog smeća.


Kako je novinarima rečeno, kontejneri za odlaganje kabastog smeća biće postavljeni do subote, na lokacijama koje bude odredila Opština Ćuprija.

Inače, apostrofirajući odličnu saradnju sa Opštinom Ćuprija, predstavnik PVV-a Antić naglasio je da je protekle godine ova firma, i pored problema u poslovanju izazvanih koronavirusom, uspela da izdvoji više od 200 hiljada evra za nabavku novog vozila za iznošenje smeća i zamenu 200 kontejnera na teritoriji opštine Ćuprija.

VESTI GRADA ĆUPRIJA