Energija promo tim na Bazenima „Slavija“ u Ćupriji !!!

  • Izvor/foto : Bazeni Slavija

20/07/2018

[views]

Ćuprija-Ovog leta, kao i prethodnih, nastavlja se tradicija promocija raznih brendova na Bazenima „SLAVIJA“

trong>Jeste da je ovo leto varljivo, čas kiše liju, pa sunce probije zrake kroz oblake, ali, eto, opet su topli dani, pa može slobodno da se kupa i sunča, i ceo vikend da provedete sa porodicom ili društvom na ovom prelepom bazenu.

Ove subote od 12 časova pronaći ćete Energija promo tim na Bazenima Slavija. Uz tople hitove moći ćete da kupite ulaznicu, majicu ili bandanu po promotivnim cenama.

Iako se po pravoslavnom kalendaru pada praznik Prokopije, i oni koji veruju i oni koji nisu vernici, dobro društvo i ovakva promocija se ne propuštaju, makar se kupali u dečjem bazenu ili samo sunčali, tu su i spasioci i vredni radnici da budu na uluzi…

FISEK VARVARIN9 (760 x 140)
FISEK VARVARIN8 (760 x 140)

Bazeni na Slaviji  rade svakog dana od 10 časova ujutru, do 18 časova uveče. Pored dva bazena, olimpijskog i dečijeg, pored kompleksa se nalaze i teniski tereni, kao i veliki i uređen parking za vaše ljubimce na točkovima.

Tu je bar sa velikom ponudom pića i klope, kao i sladoled. Naravno, tu su i tuš kabine i svlačionice, a  i nezaobilazni SPASIOCI koji budno motre na sve kupače.

Dođite na bazene da se odmorite, kupate i što je sigurno, uživate u dobroj muzici i društvu.

VESTI GRADA ĆUPRIJA