MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

FREE SOUND BAND

FREE SOUND BAND je muzička grupa nastala 2010. godine u Kragujevcu i brojala je samo dva člana. U to vreme, više hobi i naš izduvni ventil s obzirom da su svi članovi današnje postave ili već fakultetski obrazovani ili će to uskoro postati. To je ono čime se ponosimo!

ZA SVE INFORMACIJE I SARADNJU POZOVITE NAS :063/431-291

Međutim, brzo se sa hobija prešlo na jedan viši, ozbiljniji nivo kao rezultat bavljenja onim što svi mi volimo. Mnogi su to prepoznali…

Vremenom se broj članova uvećavao i par godina kasnije bend postaje sinonim studentskog provoda, u gradu najpre, a kasnije i šire.

Sa povećanjem obima posla i potražnje, Free Sound počinje ozbiljno da radi na individualnom i grupnom poboljšanju kvaliteta zvuka i repertoara i time učvršćuju svoju poziciju kao jedan od cenjenijih kragujevačkih bendova

U avgustu 2016. godine objavljuju i prvu svoju pesmu pod nazivom “korake brojim” snimljenom u studiju u kome su nastali mnogi današnji hitovi, studiju “3000”.

Članovi benda:

Aleksandar Stevanović-gitara

Slobodan Mijatović-klavijatura

Jovan Sekulić-bubanj

Grujić Miloš-vokal i klavijaturista 

Vukota Lazović-bas gitara

Luka Obradović-klarinet, saksofon

Katarina Džajević-vokal 

NAJNOVIJE VESTI-FREE SOUND BAND-PRESS

Autor pesme je Aleksandar Markovic, a glavni pečat su joj dali Ivan Mirković Bamby i Marko Kon, ljudi koji su poznati kao vrhunski stručnjaci u ovoj branši.

Zamisao benda je i da prva pesma ne bude klasična komercijalna pesma današnjice, i kao takva našla je put do solidnog broja slušalaca. Ali to je samo početak, očekujte još puno noviteta…

Bend danas broji 7 članova koji svojom energijom i modernim repertoarom se trudi da raspoloženje gostiju dovede do maksimuma. Da li nam to uspeva? 

Ostavljamo vama da sami procenite. Mladi jesmo, ali je iza nas mnoštvo klubova, kafana, svadbi, punoletstava i drugih proslava, tako da nam iskustva ne manjka.

MLADOST + ENERGIJA + KVALITET = FREE SOUND

Pratite nas preko našeg sajta (klik na  link) www.freesoundband.com i  samo jednim klikom pratite nas  i  na društvenim mrežama facebook i instagram , a da nas  vidite i čujete tu je naš  youtube kanal

PRIJATELJI PORTALA

LICE PORTALA

POGLEDAJTE VIŠE>>OVDE