Asfaltirana Karađorđeva ulica u Vlaškoj !!!

04/06/2020

Ćuprija-Ekipe JP “Srbija Autoput” asfaltirale su Karađorđevu ulicu u Vlaškoj. Prema nalogu JKP “Ravno 2014”, radovi su izvođeni na deonici dugoj oko 400 metara, na ulazu u selo iz smera Ćuprije.


Foto: Dejan Ristić

“Pre otprilike četiri godine je asfaltirana jedna deonica Karađorđeve ulice, pa je želja mesne zajednice bila da se sada završi preostali deo. Posle asfaltiranja biće postavljene bankine i regulisani kanali, kako bi se kompletiralo uređenje saobraćajnice”, kaže Dejan Ristić, direktor JKP “Ravno 2014”.

Ranije smo morali da koristimo druge ulice, zato što je ova bila puna rupa. U ime svih meštana zahvaljujem lokalnoj samoupravi opštine Ćuprija. Ovo će nam mnogo značiti – naglašava Vitomir Ljubić, predsednik radnog tela MZ Vlaška.


Uvek se trudimo da svako selo dobije neku novu saobraćajnicu, a kvadraturu određuje veličina mesne zajednice. U razgovorima sa meštanima obavezno dođemo do toga da im je najvažnija upravo putna infrastruktura, i zato se insistira na toj vrsti radova – nastavlja Dejan Ristić.

“Ukupna vrednost investicije u izgradnju seoskih puteva ugovorene za 2020/21. godinu je 67 miliona dinara sa PDV-om. To su ozbiljna sredstva, pomoću kojih ćemo izgraditi i rekonstruisati preko deset kilometara saobraćajnica”

EKONOMIJA VESTI GRADA ĆUPRIJA