ČOVJEK IZ SJENE osvaja srca slušalaca !!!

  • Autor: Saša Prokić

04/06/2020

Kao što smo nedavno pisali da se uskoro očekuje ČOVJEK IZ SJENE, to se i dogodilo.

Kada je korona virus sve zaustavio, nije članove Maskarada benda koji su snimili svoj prvi singl, i to baš kada je virus bio najjači.


Da ne bude zabune, pesma je uradjena na vreme a karantin u doba korone je bio put da se sve dobro uklopi i izmontira i bude u najboljem paketu.

dejan domicc222212.
dejan domicc121213 .

Pesma polako osvaja srca, kako fanova ovog benda, tako i ljubitelja dobre pesme.

Da bi njihov muzički prvenac bio kako treba, potrudio se Darko Vrhovec, a muziku i aranžman radio je  njegov brat Perica.

Ali, na ovom projektu, naravno, nisu radili samo Darko i Perica, već ceo tim, a sve to možete pogledati na njihovom singlu. Za svaku pohvalu je što je u spotu glumio i njihov menadžer Veljko Čivčić.


Plesači Ivana Santrač i Ljubiša Šurlan koji su uradili da spot bude što jeste, uživali su u snimanju spota. Takodje, veliki doprinos kvalitetu spota i pesme dala je i pevačica Maskarada benda koja je iskoristila svoje plesno iskustvo i osmislila i otplesala koreografiju koja je upotpunila spot.

https://www.youtube.com/watch?v=pPPimdX2KnM

I kao što smo na početku teksta napisali, singl ČOVJEK IZ SJENE našao se na youtube platformi 30. marta i postaje sve slušaniji, a za one koji još nisu čuli pesmu, odmah ukucajte na youtube, a do tada pogledajte video na našem tekstu.

ESTRADNI KUTAK