Turistička organizacija Čačka na sajmu WESTM!!!

 

Turistička organizacija Čačka na sajmu WESTM!!!

  • Autor: Ljubica Sokić

19/10/2017

Čačak – Winter Events & Spa Travel Market (WESTM) – međunarodni specijalizovani sajam turizma, održan je 16. i 17. oktobra 2017. godine u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.

sajmu WESTM 2017 učestvovali su brojni izlagači iz zemlje i inostranstva – organizatori seminara, predstavnici turističkih organizacija i agencija, hotela, a sve u cilju međusobnog predstavljanja, uspostavljanja kontakata i ostvarivanja poslovne saradnje. Prvog dana sajma, organizovani su sastanci jedan-na-jedan, gde su izlagači imali priliku da prezentuju svoje delatnosti, destinacije i razgovaraju o poslovnim mogućnostima. Turistička organizacija Čačka predstavila je bogatu turističku ponudu čačanskog kraja, kulturno-istorijsko nasleđe grada, Predeo izuzetnih odlika „Ovčarsko-kablarska klisura“, Atomsku banju Gornja Trepča i dr.

Turistička ponuda Čačka i okoline izazvala je veliko interesovanje predstavnika turističkih organizacija i agencija iz Srbije, Republike Srpske, Crne Gore, Rusije. Ugostiteljsko-turističko predizeće „Morava“, kao jedan od učesnika sajma, predstavilo je izlagačima svoju delatnost, smeštajne kapacitete i restoransku ponudu.U okviru Winter Events & Spa Travel Market dodeljena su priznanja „Turistička prizma“ – „Za novi kvalitet u turizmu“ u više kategorija (kongresni centri i hoteli, ruralni, eko i banjski turizam, turistička organizacija i dr.).WESTM konferencijaodržana je 17. oktobra, na kojoj su učesnici imali priliku da se upoznaju sa novim trendovima u MICE industriji i turizmu. Predavači su bili renomirani profesori  iz inostranstva, stručnjaci iz oblasti turizma i hotelijerstva, marketinga, organizacije događaja, konferencija i sastanaka.

[crellyslider alias=“bannerfront300x600″]

VESTI GRADA ČAČAK