Nađi Marinković iz Čačka hitno potrebna pomoć, operacija otkazana zbog 40.000 dinara!!!

19/10/2017

ČAČAK – Naša mlada sugrađanka, mala Čačanka Nađa Marinković, operisana je krajem avgusta ove godine. Usled nedostatka sredstava izvršen je samo prvi deo intervencije, koji je bio hitniji. Mala Nađa i njena majka Marina Marinković izrazile su veliku zahvalnost Udruženju Čačana u Beogradu i svim drugim pojedincima, organizacijama i institucijama koje su pomogle prikupljnanju novca za Nađino lečenje, prenosi portal morava – info, a naš portal prenosi objavu u celosti.

Nažalost, za celokupnu medicinsku intervenciju, boravak u bolnici i transport bolesnice kući potrebno je 1.026.700 dinara (imali smo uvid u dokument izdat od bolnice Medigrup u Beogradu). Od te sume fali svega još oko 40.000 dinara. Usled nedostatka novca druga intervencija je otkazivana već dva puta. Apelujemo na sve članove, simpatizere i prijatelje Udruženja Čačana u Beogradu, kao i druge ljude dobre volje koji su u mogućnosti da pomognu, da uplate donaciju na dole navedene račune ili da se jave Nađinoj majci Marini Marinković na broj telefona 062/183-31-23. Nadamo se da ćemo uspeti da omogućimo našoj maloj sugrađanki da bez poteškoća nastavi svoj mladi život. 

Da podsetimo, Nađa Nađa Marinković, učenica petog razreda OŠ „Milica Pavlović“ u Čačku, rođena je sa ulegnutim grudnim košom, što joj otežava disanje i rad srca. Pre par godina izvršena je operacija kojom je Nađi ugrađena čelična ploča u grudni koš. Novom operativnom intervencijom koja je delimično izvršena krajem avgusta ove godine uklonjena je ploča iz grudnog koša, šavovi vezani za rebra i stabilizator na lopatici. Zbog Nađinog sveukupnog stanja neophodno je da se kompletan zahvat dovede do kraja što pre, jer se njeno trenutno stanje može loše odraziti na njen razvoj i zdravlje. Kao što smo već naveli za kompletnu intervenciju nadostaje još oko 40.000 dinara. Uplate za pomoć Nađi Marinković možete izvršiti na račune:Dinarski račun: 355 000320047970783 Vojvođanska bankaDevizni račun: RS 35355000320047970880 Vojvođanska banka

[crellyslider alias=“bannerfront300x600″]

DRUŠTVO VESTI GRADA ČAČAK