Obradović: Čačak se ne pomera sa mrtve tačke 20 godina!

Obradović: Čačak se ne pomera sa mrtve tačke 20 godina!

  • Autor: Ljubica Sokić

7. јуна 2017.

Čačak – Samo ujedinjena opozicija može da pobedi aktuelnu vlast izjavio je danas Boško Obradović, lider pokreta Dveri na konferenciji za novinare.

Foto – www.wikidata.org

On je naveo da će, kada je reč o predstojećim izborima u Beogradu i mogućim parlamentarnim taj pokret saradjivati isključivo sa onim partijama koje imaju slične programe. „Kontaktiramo sa liderima parlamentarne i vanparlamentarne opozicije i pokušavamo da napravimo saradnju budući da niko od njih ne može samostalno da pobedi sadašnju vlast“, naveo je on.Prema njegovim rečima, nisu u pitanju predizborne koalicije, tj. ujedinjavanje partija, već saradnja oko najvažnijih političkih pitanja poput fer izbora, slobode medija i slično.

Obradović je ocenio da se Čačak nije pomerio sa mrtve tačke na kojoj se nalazi 20 godina, dodajući da danas u tom gradu nema novih radnih mesta, investicija, ideja i da to karakteriše godinu dana vlasti SNS sa koalicionim partnerima i gradonačelnika Miluna Todorovića. „I ovo malo radnih mesta koja se otvaraju rezervisana su za članove SNS. To je ponižavajuće jer se radi o diskriminaciji i vrhunac je delovanja aktuelne gradske vlasti“, zaključio je lider pokreta Dveri.

[crellyslider alias=“bannerfront300x600″]

VESTI GRADA ČAČAK