U kruševačkom bioskopu igraju „PEDESET NIJANSI- OSLOBOĐENI“, „PEĆINCI“, i „FABRIKA NIŠTAVILA“!!!

10/02/2018

                                          Film    PEĆINCI 3D

Urnebesna praistorijska avantura napravljena u poznatom Aardmanovom animacijskom stilu. Smeštena u doba praistorije, kada su opasne zveri i dlakavi mamuti gospodarili zemljom, pričom prati pećinskog čoveka koji zajedno sa svojim najboljim prijateljem, divljom svinjom Hognobom, pokušava da ujedini njihovo pleme u borbi protiv moćnih neprijatelja koji im prete.

Žanr: Animirani, porodični, komedija Traje: 89 min. 

11. februar 2018. godine

Početak filma od 16 časova

Cena 250 dinara

gure>kr1

kr2

                                           Film  50 NIJANSI – OSLOBOĐENI 

Posle ogromnog uspeha filmova iz 2015. i 2017. godine, koji su zaradili preko 950 miliona dolara širom sveta, novi nastavak stiže pred Dan zaljubljenih 2018. godine! „Pedeset nijansi – Oslobođeni” premijerno 7.februara od 20 časova krasiće sve bioskopske dvorane Cineplexx. Reditelj I ovog nastavka je Džejms Foli, dok scenario i ovoga puta ponovо potpisuje Nail Leonard.
Ana Stil i Kristijan Grej ni u trećem filmu „Pedeset nijansi – Oslobođeni“ nisu smirili strasti, ali definitivno jesu stali na ludi kamen. Poštovaoci trilogije u poslednjem delu uživaće i u scenama sa luksuznog medenog meseca omiljenog para, koji je sniman u Francuskoj. Međutim, nije sve tako savršeno jer je Anastasija na meti kidnapera.

Žanr: Erotski, drama
Traje: 105 min. 

11. 02. 2018. godine

Početak u 18 časova i u 20 časova

Cena karte 250 dinara


                                                   Film  FABRIKA NIŠTAVILA  Jedne noći grupa radnika shvata da administracija krade mašine i materijal iz sopstvene fabrike. Organizuju se da štite opremu i blokiraju izmeštanje proizvodnje te su primorani da besposleno stoje na svojim radnim mestima u znak protesta dok se nastavljaju poregovori o prekidu generalnog štrajka. Pritisak dovodi do potpunog nervnog sloma radnika uz kolaps sveta koji ih okružuje. Fabrika ništavila je u isto vreme poziv na promišljanje celokupnog ljudskog rada u vreme kada kriza postaje dominantan oblik vladavine, himna kolektivne nemoći i muzika žaljenja. Veliki festivalski hit iz 2017. Godine….Žanr: Fikcija Traje: 178 min.

12, 13. i 14. februar 2018. godine

Projekcije počinju u 17 časova i u 20 časova

Cena karte 250 dinara

NAJNOVIJE VESTI

SRBIJA GRADOVI