Nežni Meda Padington i neprevazidjeni STAR WARS u bioskopu u G. Milanovcu!!!

 

  • Autor: Ljubica Sokić

07/12/2017

G. Milanovac-Predivni meda stiže u bioskop da se opet igra sa vama i vrati vas u detinjstvo, a brilijantni STAR WARS da vas odvede u budućnost….

trong>       Film   MEDA PEDINGTON 2

Sada kada se medvedić Padington srećno smestio kod porodice Braun, kao ravnopravan član zajednice, širi radost i ljubav gde god dođe. U potrazi za savršenim rođendanskim poklonom za 100. rođendan svoje voljene tetke Lusi, Padington nailazi na savršenu knjigu u antikvarnici ali će morati da odradi niz poslova kako bi je mogao kupiti. Međutim, kada otkrije da je knjiga ukradena, Padingoton i Braunsi će morati da krenu u potragu za lopovom.

Žanr: animirani, porodični, komedija
Glumci: Hugh Grant, Brendan Gleeson, Hugh Bonneville, Sally Hawkins
Režiser: Paul King

11. decembar 2017. godine / 20:00 sati / VELIKA SALA KCGM

Cena ulaznice: 200 dinara

        Film: STAR WARS – poslednji Džedaji

Rej je zakoračila u jedan veći svet u „Star Wars – Buđenje Sile“ i nastaviće svoje epsko putovanje s Finom, Poom i Lukom Skajvokerom u sledećem poglavlju Star Wars sage.
U osmoj epizodi Star Warsa, koju je napisao i režirao Rajan Džonson i koja nastavlja priču započetu u filmu „Star Wars – Buđenje Sile“, ponovo ćemo videti Marka Hamila, Keri Fišer, Adama Drajvera, Dejzi Ridli, Džona Bojegu, Oskara Ajzaka, Lupitu Njongo, Domnala Glisona, Entonija Danijelsa, Gvendolin Kristi i Endija Serkisa. Novi članovi ekipe uključuju oskarovca Benisija Del Tora, nominovanu za Oskara Loru Dern i talentovanu novu nadu Keli Mari Tren.

Žanr: naučna-fantastika, avantura
Glumci: Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Adam Driver
Režiser: Rian Johnson

13. i 15. decembar 2017. godine /17:00 i 20:00 sati / VELIKA SALA KCGM

Cena ulaznice: 200 dinara

NAJNOVIJE VESTI

SRBIJA GRADOVI